Din lange signatur er spild af min tid

Jeg hader en signatur, som ligner den på billedet:

Meningen med email var oprindeligt en hurtig og enkel kommunikation, intet andet. Mange firmaer bruger emailsignaturen til at markedsføre sig selv med billeder, tekster formateret i tabeller (for at det skal se pænt ud) og alle mulige informationer, som først er relevante SENERE i en evt. længere kommunikation.

Hvis vi skriver sammen flere gange frem og tilbage, og jeg måske måneder senere vil se hele forløbet, bliver jeg tvunget til at klikke i emailens indhold og rulle MEGET for at se, hvad vi begge har skrevet. Undervejs i denne rulning møder jeg din meget lange signatur, som måske også indeholder billeder. Dette er MEGET anstrengende og spild af tid.

Der findes sikkert noget lovgivning fra magthaverne ang. dette, og hvis man endelig vil rette sig efter det, er mit forslag: Skriv hele skidtet i EN LANG LINIE og drop billeder og tabeller, fordi du risikerer at det ser ud af H til, når tabeller skal formateres af forskellige emailprogrammer. VI LÆSER DET ALLIGEVEL IKKE OG DU SPILDER ANDRES TID

Mit forslag: Lav en webside indeholdende din emailsignatur og link til den i din emailsignatur som her.

Hilsen Michael Maardt


© 2020 by Michael Maardt • michaelmaardt.comContact