Om Michael Maardt

Født 1952 og opvokset nord for København.

1970 til 1980 læste jeg sociologi, men begyndte i 1973 at interessere mig for kritiske teorier inden for sociologi og psykologi. Jeg flyttede til Tyskland for at lære tysk og læste ved universiteterne nogle år i Frankfurt og Bremen. Senere flyttede jeg tilbage til Danmark.

1980: Magister i sociologi ved Kbh Universitet. Bifag psykologi, socialpsykologi, videnskabsteori og lign.

I 1993 havde jeg været arbejdsløs nogle år og havde bla. hjulpet nogle venner med deres PC. Det var dengang, at styresystemet hed DOS og absolut ingen forstod en skid af det to opstartsfiler config.sys og autoexec.bat. Jeg satte mig for at finde ud af det. Jeg skrev og udgav jeg med stor succes verdens første edb-hæfte til 28kr, hvilket en pakke smøger kostede dengang. Jeg gjorde det for at kunne styre pris, distribution mv. og drev de næste 10 år forlaget KnowWare med IT-hæfter. Jeg provokerede forlagsbranchen med de billige hæfter og andre forlag, der udgav computerlitteratur, blev tvunget til at kopiere ideen.

Det danske forlag solgte 10-15 titler med 1.000.000 hæfter. Jeg startede 1995 i Tyskland med KnowWare.de og udgav over 100 titler, som solgte 7.000.000.

Jeg solgte det tyske forlag 2004. I 2011 fik jeg et grimt nyrestensanfald, som blev startskuddet til denne hjemmeside incl. webshp. Så hvis du synes at det ser lidt billigt ud, så forstår du det forhåbentligt. Jeg forsøger at sælge til "rimelige" priser.

Dansksproget kort udgave af ovenstående video:

Edb-hæftet "Brug din PC optimalt" er den mest solgte computerpublikation i Danmark nogensinde med næsten 200.000. I perioden 1993-2004 solgte KnowWare Danmark over 1 million edb-hæfter og i Tyskland udgav jeg over 100 titler med samlet salg over 7 mio. hæfter.

Andre forlag i hele Europa blev tvunget til at kopiere ideen. Jeg gætter på, at der mindst er solgt over 50 mio hæfter i Europa. Dette fortæller jeg for at du måske bedre forstår, hvad jeg laver med denne hjemmeside om vand og hvorfor vandrensningsprodukter er billige i forhold til andre shops.

2011 førte et nyrestensanfald mig til vandfiltre: rent-postevand.dk

[an error occurred while processing this directive]